Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Toradora! – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Toradora!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Toradora! – Epizoda 9, Watch Toradora! – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Toradora! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Riuji i Taiga održavaju takmičenje u badmintonu da bi utvrdili ko će podržati drugu stranu. Nakon pobede Riuji, Taiga pristaje da mu pomogne u planu da mu približi Minori ulivajući joj strah. Riuji, Taiga, Minori, Iusaku i Ami putuju vozom do kuće na plaži, gde Riuji čisti unutra, dok se ostali druže na plaži. Minori i Iusaku odlaze u prodavnicu, dok Riuji i Taiga Ami obmanjuje kad se ona tušira. Njih petorica kasnije imaju začinjeni kari za večeru. Iusaku daje Taigi neke lekove za stomak, a Riuji pomaže Minori oko posuđa. Riuji razgovara sa Minori koja upoređuje verovanje duhova sa konceptom ljubavi i pitanjima da li su oboje stvarni. Kasnije Riuji pronalazi pramenove kose, a Taiga pronalazi haljinu, obe pokrivene ljigavim morskim algama na svojim krevetima. Uplaše se kad začuju lupanje sa vrata spavaće sobe koja vode u hodnik i na balkon.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga