Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Toradora! – Epizoda 18

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Toradora!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Toradora! – Epizoda 18, Watch Toradora! – Epizoda 18, don't forget to click on the like and share button. Anime Toradora! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Dok svi učenici uređuju školsku fiskulturnu salu za zabavu, Ami kaže Riujiju da treba da preispita svoj neprirodan odnos sa Taigom, srodan očinskoj vezi oca i ćerke. Nakon završnog ispita, Riuji pomaže Taigi da pošalje gomilu poklona roditeljima i deci bez roditelja. Kasnije svi učenici zajedno rade na sastavljanju velikog veštačkog božićnog drvca na čijem vrhu je Taiga dragocena staklena zvezda. Međutim, zalutali softbol probija se kroz prozor školske gimnazije, obarajući božićno drvce i razbijajući staklenu zvezdu. Minori ulazi u školsku teretanu sa dubokim žaljenjem, prisiljavajući se da ponovo zalepi slomljenu staklenu zvezdu, ali joj Riuji pomaže uprkos njenim protestima. Jednom kada se staklena zvezda popravi i božićno drvce ponovo sastavi, Minori se izvinjava i odlazi nakon što je odbila još jedan poziv za zabavu, zbog osećaja nepoželja nakon nesreće, ali Riuji joj obećava da će je sačekati.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga