Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Toradora! – Epizoda 16

TV Sub Datum Izlaska September 11, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Toradora!
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Toradora! – Epizoda 16, Watch Toradora! – Epizoda 16, don't forget to click on the like and share button. Anime Toradora! always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Riuji pomaže Taigi da vodi svoju kampanju za izbore za nedelju dana. Riuji otkriva da je Iusaka zaljubljena u Sumire, ali je uznemirena što planira da studira u inostranstvu u Americi da bi bila astronaut. Poslednjeg dana izbora, Iusaku se vraća u školu sa normalnom kosom i od Sumire-a dobija podsticaj da se prijavi za kandidata. Tokom školske skupštine on priznaje ljubav Sumire pred svim učenicima, ali ona to ignoriše i proglašava ga novim predsednikom saveta učenika. Taiga se kasnije ogorči i napada Sumire, ali Riuji uspeva da stigne i prekine borbu. Sumire priznaje da uskraćuje svoja osećanja prema Iusaku jer nije želela da on žrtvuje sve za nju, ali Iusaka navodi da mu je drago što se zaljubio u nju. Dva dana kasnije, Sumire odlazi na studije u inostranstvo, dok je Taiga suspendovana iz škole na dve nedelje.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga