Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 8, Watch Soul Eater – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Taman kada će Crona ubiti Maka i Soula, čini se da ih spašava Stein i Makin otac, Death Scithe. Njih dvojica imaju problema s Ragnarokovom sposobnošću da transformiše svaki komadić Cronine krvi u oružje, ali njih dvojica kombiniraju svoju snagu i pobjeđuju Cronau, koju zatim vraća vještica Medusa, Cronin gospodar koji je promatrao borbu. Soul je operisan zbog svoje povrede, a Stein kaže Maki da će se oporaviti, ali potajno prizna Death Scithe da je njegovo telo zaraženo Ragnarokovom krvlju. Maka se zareće da će ojačati i uteši je školska sestra, nesvesna da je ona zapravo veštica koja ih je napala.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga