Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 5, Watch Soul Eater – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Maka, Soul, Black Star i Tsubaki suprotstavljaju se dr. Stein-u, koji brzo dokazuje svoje umeće u borbi i skoro ubija Black Star-a. Nakon poraza Black Star-a, Maka ugleda Stein-ovu ogromnu dušu sa njenom sposobnošću percepcije duše, i očajava kako njegova moć uveliko nadmašuje njenu. Soul je ubeđuje da se nastavi boriti, a njih dvoje savršeno izvode svoju Soul Resonance, ali nije dovoljno da pobede Steina. Posle toga, Stein otkriva da je Lord Death celu borbu postavio za popravni čas, koji oni prolaze. Stein kasnije postaje novi nastavnik na DVMA, na veliko zgražanje učenika.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga