Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 41

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 41, Watch Soul Eater – Epizoda 41, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Izluđeni Stein se bori sa odlukom kojim putem treba da krene. U međuvremenu, Joe otkriva tajnu stranicu u Eibonovoj knjizi, koja pokazuje da je potreban poslednji magični alat za rad sa „Brev“. Crona i Marie odluče da potraže Meduzu i vrate Steina. Maka, Black Star i Kid, sumnjajući u DVMA, ostaju odlučni u borbi i porazu Asure. Konačno, put kojim ide Stein vodi ga do Meduze.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga