Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 4, Watch Soul Eater – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Da bi nadoknadili duše koje nisu uspeli da sakupe, Maka, Soul, Black Star i Tsubaki zajedno polaze popravni čas pod pretnjom proterivanjem ako ne uspeju. Šalju ih na groblje da se bore protiv Sida Barretta, njihovog bivšeg učitelja i moćnog meistera koji je pretvoren u zombija. Maka i Soul pokušavaju da izvedu svoju Soul Resonance, “Vitch Hunter”, ali nisu u mogućnosti da je pravilno kontrolišu, ostavljajući Black Star-u da pokori Sida Tsubaki-jevim lancem. Sa zarobljenim Sidom, Lord Death otkriva onoga koji je Sida pretvorio u zombija da bi bio dr. Franken Stein, najmoćniji meister koji je ikad diplomirao na Academi Veister Veapon Meister.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga