Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 39

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 39, Watch Soul Eater – Epizoda 39, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Crona ponovo posećuje Eruka, koja mu govori da se vrati natrag u Meduzu. U međuvremenu, Arachne posećuje Asuru samu u planinama kako bi zatražio savez protiv DVMA-e, ali Asura je tuče. Maka i Soul počinju da traže Cronu, nakon što ih Death Scithe obavesti da je Crona nestala; otkriva se da je Crona izvan DVMA-e šetajući pustinjskim peskom, gde Crona tada pada u rupu i sedi tamo, pokušavajući da se sakrije od svih. Vraćajući se u arahnofobiju, Asura se na kraju udružila sa Arachneom. Maka i Soul pronalaze Crona u rupi, gde Crona priznaje da je stavila Meduzinu zmiju u Mariin čaj. Lord Death razgovara sa Death Scitheom i Makom o Cronainoj izdaji kada Sid iznenada saopšti da je Medusa došla u DVMA da se preda.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga