Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 38

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 38, Watch Soul Eater – Epizoda 38, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Jednom kada stigne na DVMA, Joe započinje svoj projekat koristeći magične alate koji su u posedu Lorda Smrti. U međuvremenu, samopouzdanje Black Star-a počinje da se koleba zbog njegovih nedavnih poraza. Kada Tsubaki kaže da je Naigus tražio od nje da prestane da koristi Začarani način mača, Crna zvezda odlučuje da izazove Kida u dvoboju, ali njegov napad sile duše ne uspeva da se aktivira. Kid na kraju dobija bitku, a Black Star ponovo počinje da trenira. U međuvremenu, Medusa oseća da Crona više nije dovoljno korisna da bi se održala u životu, i Arachne otkriva skrovište Asure.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga