Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 37

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 37, Watch Soul Eater – Epizoda 37, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Arachne nastavlja sa svojim planovima. U međuvremenu u DVMA, svi raspoređeni u misiju „Brev“ potišteni su zbog svog poraza protiv arahnofobije. Međutim, Kid razmišlja o povezanosti Lorda Deatha sa Eibonom i kasnije ispituje Steina o tome šta je “Brev” i zašto je Lord Death težio da ga poseduje, ali njihovo ćaskanje pretvara se u raspravu o opravdanim postupcima Lord Death-a i Kida. Kasnije, Maka preispituje svoju sposobnost korišćenja “Genie Huntera” tokom borbe protiv komaraca, razgovarajući o tome sa Lordom Deathom, koji je obaveštava da je to tehnika koju koristi njena majka; rešeni da ponovo koriste „Genie Hunter“, Maka i Soul pokušavaju, ali to ne uspevaju. U međuvremenu, Crona saznaje za Steinovo izbezumljeno stanje i oseća se krivom što je to izazvalo. Na kraju dana, čovek po imenu Joe Buttataki stiže u Grad smrti na zahtev Lord Lord-a.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga