Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 3, Watch Soul Eater – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Sin Lorda Smrti, Death the Kid, odlučuje da ode u lov na dušu u egipatsku piramidu Anubisa, gde veštica stvara mumije da bi vaskrsla zlog faraona. Međutim, Kid postaje lako omesti zbog svoje opsjednutosti simetrijom, prisiljavajući svoje oružje, Liz i Patti Thompson, da sami sakupljaju duše mumija. Naišavši na faraona, Kid nije u mogućnosti da ga ubije dok napada sa svog savršeno simetričnog sarkofaga. Ali kada faraon izroni i otkrije svoje pravo, nesvrstano ja, Kid ga neumoljivo uništava. Na nesreću, piramida je srušena u napadu, a Kid je primoran da preda duše koje je prikupio kao kaznu.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga