Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 26

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 26, Watch Soul Eater – Epizoda 26, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Maka i Marie pokušavaju da pomognu Croni da se prilagodi životu kao student DVMA-e sa malo uspeha. Kasnije, Lord Death dodeljuje Maka i Crona istrazi incidenta u jednom češkom selu u kojem je učestvovao golob. Nailaze na čoveka po imenu Giriko, za koga se ispostavilo da je ludo oružje povezano sa golemom. Maka je zamalo poražena od Girika i golema sve dok joj Crona ne uđe u pomoć.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga