Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 24

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 24, Watch Soul Eater – Epizoda 24, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Maka, Crna zvezda i Kid su onesposobljeni dok Asura izlazi iz podzemlja, ali Lord Death, sada slobodan od Nezavisne kocke, suočava se sa novoprobuđenim kishinom. Dva boga se sukobljavaju u epskoj bitci oko Grada smrti, ali bez oružja, Lord Death nažalost nema moć neophodnu za ispravnu borbu protiv Asure, koja beži da svoje ludilo raširi svetom. Lord Death naređuje da se pozovu razne Kose smrti iz celog sveta kako bi se borili protiv svog novog neprijatelja, a Medusa naizgled umire nakon bitke sa Stein. Međutim, zmija se može videti kako izlazi iz kanalizacije.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga