Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 23

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 23, Watch Soul Eater – Epizoda 23, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Stein pokušava što brže završiti bitku sa Meduzom, dok Medusa pokušava da je izvuče, što dovodi do zastoja između njih dvoje. U međuvremenu, Kid i Crna zvezda konačno stižu do Free-a i Eruke unutar svetilišta kishin-a. Kid se drži Slobodnog, dok Crna zvezda juri Eruku, koja zalepi špric crne krvi u usnuli kišin. U jednom poslednjem očajnom napadu, Crna zvezda naizgled uspeva da uništi špric pre ubrizgavanja crne krvi, da bi tek otkrila da je njegova pobeda halucinacija izazvana talasnom dužinom ludila kišina. Stein seče Meduzu dok izražava svoju radost, ali to ništa ne sprečava da se kishin Asura probudi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga