Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 22

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 22, Watch Soul Eater – Epizoda 22, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Kid nastavlja da goni svoje ciljeve sve dok iznenada ne naiđe i ne uključi Freea, otkrivajući da nijedan od njegovih napada nije efikasan. Zahvaljujući blagovremenoj intervenciji Black Star-a, Kid zaključuje da je Free protiv koga se bore zapravo prividni Free koji sebe projektuje, jer stvarni Free pokušava da kupi dovoljno vremena da on i Eruka stignu do svetišta kishin-a. Njih dvoje ulaze kako bi bili uronjeni u talasnu dužinu ludila kishina, zbog čega haluciniraju i zamalo izvrše samoubistvo, ali na vreme dođu do svojih čula da otkriju usnulog kishina.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga