Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 2, Watch Soul Eater – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon neuspelog pokušaja sakupljanja 99 duša mafijaša Al Caponea i njegovih ljudi, atentator Crna zvezda i njegovo oružje Tsubaki pronalaze ih do prebivališta veštice Angele, da bi ustanovili da ih je sve ubio Angelin telohranitelj Mifune. Crna zvezda se bori protiv Mifunea, ali je lako pretučen zbog nedostatka veštine kao atentatora. Međutim, kada ga Mifune uvredi, Crna zvezda ga optuži da pokušava da ga stane na scenu i uspešno koristi iznenadni napad koji ga poražava. Međutim, Crna zvezda odlučuje da ne ubije ni njega ni Angelu kada otkrije da je veštica bespomoćna mlada devojka. Pored toga, on odbija da sakuplja duše mafijaša, jer ih sam nije pobedio.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga