Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 18

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 18, Watch Soul Eater – Epizoda 18, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Studenti i osoblje DVMA-e, uključujući i samog Lorda Smrt, okupljaju se na zabavi koja slavi godišnjicu osnivanja akademije, pružajući Medusi savršenu šansu da izvrši svoj krajnji plan, kao da oživi kishine koji spavaju ispod akademije. Tokom svečanosti, Stein se suočava sa Meduzom kako bi utvrdila njenu zaveru pre nego što Sid stigne da upozori sve na njenu zamku. Medusa pobeže da pokrene napad na Grad smrti uz pomoć svojih poslušnika. Besplatno zarobljava sve u svojoj nezavisnoj kocki. Ipak, Sid dozvoljava Maki, Black Star, Kidu i njihovim odgovarajućim oružnim partnerima, kao i Steinu, da pobegnu. Grupa heroja prati Meduzu ispod grada gde vrše poslednje pripreme da je zaustave.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga