Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 14

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 14, Watch Soul Eater – Epizoda 14, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Predstoji veliki test i svi studenti DVMA-a na ovaj ili onaj način uče za njega. Maka oseća da mora biti najbolja u klasi kao što je bila njena majka, sa ciljem da nadmaši svog rivala u klasi Ok Forda. Death the Kid veruje da zna sve odgovore na testu, provodeći vreme skicirajući simetrično lice. Liz koristi svoje vreme brinući se o svom izgledu, dok Patti sretno zadrijema. Crna zvezda, nakon beznadežnog pokušaja proučavanja, pokušava da ukrade odgovore na test, a Stein je pritom uhvati i kazni. Soul svoju odeću opskrbljuje varalicama, ali ga Sid brzo uhvati. Kid čitav ispit provodi zapisujući svoje ime, dok Patti pravi svoj test u origami žirafu. Na kraju, Maka je ta koja dobija najbolji rezultat u svojoj klasi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga