Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 12, Watch Soul Eater – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom lekarskog pregleda, Soul govori Meduzi o ponovljenom snu u kojem ga Mali Demon natera da stekne moć ludilom, nakon čega sledi košmarna scena kada izlazi iz Makinog stomaka, nešto što Medusa smatra učinkom Ragnarokove crne krvi . Maka, koju i dalje muči Soul-ova povreda, postaje odlučna da ojača i prevaziđe potrebu da je Soul uvek štiti, ali shvata da se prvo mora suočiti sa svojim strahom od povrede Soul-a. U međuvremenu, Meduzini planovi izazvali su bes kod dve druge veštice, Eruke Frog i Mizune, koje su joj postavile zasedu i pokušale da je ubiju. Međutim, shvataju da im je Medusa stavila magične zmije u tela kada im je ranije pretila, a koje ubijaju Mizune. Eruka pobegne sa svojim životom, ali je Medusa pronalazi, prisiljavajući je da provali u zatvor veštica i pusti zatvorenika koji je ukrao oko vođi veštica, kojeg Medusa namerava da koristi za eksperiment na Duši.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga