Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 11, Watch Soul Eater – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Tsubaki se bori protiv Masamunea u Začaranom maču, ali je lako pretučen. Masamune tvrdi da ga je Tsubakijevo nasledstvo oblika oružja dovelo do toga da postane zao i da je mučno zbog njegovog sažaljenja prema njemu. Taman kada Masuuneu treba da upije Tsubakijevu dušu, glas Crne zvezde dopire do nje i ona stiče volju da pobedi svog brata, upijajući svoju prvu dušu u tom procesu. Masamuneova duša takođe daje Tsubakiju moć da se transformiše u Začarani mač, mada je njegova snaga previše da bi Crna zvezda mogla da je podnese.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga