Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Soul Eater – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Soul Eater
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Soul Eater – Epizoda 10, Watch Soul Eater – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Soul Eater always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Crna zvezda i Tsubaki dobijaju zadatak da pronađu i pobede Masamunea, Začarani mač, koji je proždirao ljudske duše. Kada dođu u selo u kojem je Začarani mač poslednji put primećen, seljani ih dočekuju neprijateljski zbog nasleđa Crne zvezde iz ubilačkog Zvezdanog klana. Kasnije se Masamune pojavljuje i poseduje telo mladog dečaka, ali Crna zvezda izbavlja dečaka iz kontrole Začaranog mača. Na sopstveno insistiranje, Tsubaki šalje svoju dušu u Začarani mač da se suoči sa dušom Masamune, koja je u stvari njen stariji brat.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga