Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 9, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Epizoda se osvrće unazad dok Aiano i njena porodica preuzimaju Tsubomi, Kosuke i Shuia, pomažući im da kontrolišu svoje moći. Aiano se ponašala kao starija sestra sa svojim saputnicima, ostajući snažna čak i nakon što je njena majka izgubila u klizištu. Jednog dana, Aiano je otkrio neke beleške koje je napisala majka, istražujući staru narodnu priču za koju se čini da drži poreklo dečjih moći. Kasnije, nakon školskog festivala, Aiano je čitajući beleške svoje majke shvatila da Kenjiro takođe poseduje sopstvene moći, navodnu „zmiju“ koja je imala svoju volju, tražeći od Shuie da joj pomogne u istrazi. U sadašnjosti, Kano, koji je Eneu objašnjavao priču, objašnjava da kraljevska “zmija” pokušava da okupi sve ostale “zmije” na ovom svetu, pre nego što je odvede u tajnu laboratoriju u školi u kojoj Ene pravo telo, Takane, se čuva.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga