Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 8, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što ga Momo grupa stigne u bolnici, Shintaro pokušava da objasni svoju situaciju najbolje što može. Nakon što je naleteo na Hibiju, koji je izgleda svestan da incident nije bio slučajan, Shintaro pokušava da iz njega izvuče neke informacije, ali iznenada se sruši. Shvativši da bi Hibija mogao da ispolji sopstvenu moć, Kido ga je odveo natrag u skrovište da se oporavi. Dok Seto odlazi u potragu za Kanoom, Kido objašnjava Shintarou i Momou o tome kako je svaki od članova Mekakushi-Dana stekao svoje moći nakon bekstva iz misteriozne praznine, zvane „Heat-Haze“, koja se pojavljuje tokom iskustava pred smrt, sa Momo koja je stekla svoje moći nakon što se skoro utopila, izgubivši pritom oca. Hibija, koja je čula da je Hijori zarobljena u pukotini, beži u potrazi za njom. Dok se Kido i Momo progone za njim, Shintaro otkriva fotografiju Aiano dok proverava Marri.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga