Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 7, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što je otkrila da je Haruka hospitalizovana nakon kolapsa, Takane naleti na Aiana u školi, koja joj kaže da treba da bude hrabrija i kaže Haruki šta treba da mu kaže, navodeći je da shvati da ga voli. Nekoliko trenutaka kasnije, ona i sama pada u nesvest i umire. Zatim kaže svoje poslednje reči: „Haruka, volim te“. Nakon kontakta sa misterioznom prazninom, ona se na kraju budi kao Ene. Vraćajući se u sadašnjost, dok Ene završava sa objašnjenjem svoje situacije, Kano otkriva da je njena situacija potpuno slična onoj kroz koju su prošli drugi članovi Mekakushi-Dan-a. Upravo tada, Seto zove obavještavajući bandu o saobraćajnom incidentu u kojem je učestvovao Shintaro. Dok Momo, Kido i Marri odlaze da ga provjere, Ene ostaje iza Kanoa i pita ga za više detalja, ne želeći da Shintaro čuje bilo šta, pošto ne zna da su Ene i Takane ista osoba, samo da bi saznao da je i Haruka umrla zajedno sa Ajanom. U flešbeku se otkriva da je Harukina želja da ima snažno telo dovela do njegove posebne situacije: Konohe.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga