Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 6, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Pre početka serije, Takane Enomoto i Haruka Kokonose oboje su školske drugarice kojima je Kenjiro dao zadatak da kreiraju poseban projekat za njihov školski festival kulture, odlučivši da krenu sa video igricom. Tokom festivala, mladi dečak (Kano) dovodi mladu devojku Tsubomi u kabinu Takane da igra igru koju je Kenjiro dizajnirao, pri čemu Tsubomi pokazuje izuzetno umeće u igri, dok Takane smatra da je njeno iskustvo misteriozno sputano, što Shuia kasnije otkriva da je varalo sa Tsubomijeve strane. Kasnije, Takane pokušava da se sakrije od ljudi zainteresovanih da igraju protiv nje zbog njenog 2. mesta na igračkom turniru, ali Haruka joj daje samopouzdanje da se suoči sa njima. Međutim, ona postane šokirana kada Shintaro dođe pored kabine i potpuno je porazi. Nakon toga, Takane se upoznaje sa Kenjiro-jevom ćerkom Aiano, koja otkriva da će ona i Shintaro postati njeni školski drugovi, a grupa se upoznaje tokom sledeće godine. 15. avgusta, tokom letnjih časova, Takane odlučuje da ignoriše Haruku dok spava, nesvestan da ga zapravo boli.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga