Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 5, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Shintaro se budi u skrovištu Mekakushi-Dan-a, nalazeći se u neprijatnoj situaciji kada ga uhvate u donjem vešu pokušavajući da Ene kaže da mu je gde se nalazi. Nakon što situacija na kraju utihne, Shintaro je obavešten da su on i Ene postali članovi Mekakushi-Dana, na njegovu nesreću. Dok se ostali odlučuju da posete grob osnivača i bivšeg zapovednika Mekakuši-Dana, koji je izvršio samoubistvo pre dve godine, Šintaro odjuri negde drugde, gde na kraju nailazi na Konohu, koji traži Hibiju i Hijorija, i uvuče se da mu pomogne. Kada primete dvoje dece koje su neki tajanstveni ljudi uvukli u kombi, Konoha pohrli da ih spasi, pokazujući nadljudsku snagu, ali ubrzo kamion klizi prema njima. U međuvremenu, dok ostali dolaze u zapovednikov grob, gde Kido pokazuje sliku zapovednika, Ene je prepoznaje kao devojčicu po imenu Aiano Tateiama.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga