Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 4, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon što je uhvaćen u jurnjavi sa Momoom, mladić nazvan Hibiia Amamiia provodi vreme sa svojim prijateljem Hiiori Asahinom, na koga je zaljubljen. Međutim, njegove planove da provede leto sa Hiiori ometa i njen hladan odnos prema njemu i njeno podmuklo ponašanje prema čudnom stanovniku Konohi. Sledećeg dana, 15. avgusta, Hibija se nađe u snu u kojem Hiiori udara kamion dok juri za crnom mačkom, šapćući nešto pre nego što je pogođena. Dok se čini da se ovaj san petlja, Hibija pokušava da sačuva Hijori od opasnosti, ali je uvek na neki način ubije pri susretu sa istom crnom mačkom. Na kraju, Hibiia odlučuje da zauzme mesto Hiiorija kao žrtva bacajući se ispred kamiona koji dolazi, rugajući se mački pre nego što je pogođena.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga