Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 3, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Žena, poznata kao Tsubomi Kido, kaže Momou da je ista poput nje, demonstrirajući sopstvenu sposobnost da postane neprimećen od nikoga, što je suprotno Momovoj moći privlačenja pažnje ljudi. Kido odvodi Momu u skrovište Mekakuši Dana (banda sa povezom na očima), upoznajući je sa još tri člana; Kosuke Seto, Shuia Kano i Marri Kozakura, koji takođe poseduju svoje jedinstvene moći. Dok joj Kido i ostali pružaju šansu da nauči kako da kontroliše svoju moć, Momo uzbudljivo prihvata, što dovodi do toga da Marri prosipa poslužavnik pića, a Momoov telefon postaje slomljen u narednom haosu. Grupa odlazi u robnu kuću da kupi Momo-u zamenski telefon, koristeći Kidovu snagu kako bi ostala neprimećena, tokom čega su primetili Shintaro. Nakon što se Shintaro umeša u terorističku situaciju, Seto i Kano ušunjaju se u gomilu kako bi se sastali sa Shintaro-om, koristeći svoje sposobnosti da se stope u gomilu i pročitaju misli drugih ljudi. Saznavši za Shintarov plan bekstva, Momo zacrta idealnu distrakciju, u kojoj Kido koristi svoje slabo prisustvo da stvori gužvu u prodavnici pre nego što Momo iskoristi svoju sposobnost da skrene pažnju terorista prema očima Marri, čija sposobnost izaziva bilo koga zaključa oči kako bi se smrzli na mestu, omogućavajući Shintarou i Eneu da izvrše svoj plan.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga