Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 12

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 12, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 12, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Kano obaveštava grupu o situaciji dok beže, koristeći svoje moći da prođu svu stražu. Kada se grupa na kraju izgubi, Hibiia koristi moć vidovitosti da odredi Kenjiro-ovo mesto i ubrzo stigne u njegovu laboratoriju. Zmija tvrdi da je trenutni svet stvorila Marri zbog svoje želje da bude sa svojim prijateljima, što je rezultiralo beskrajnom petljom zmije koja je oživljena. Zmija tada poseduje Konohino telo, koristeći njegovu neizmernu moć da savlada Kido, Kano i Seto, primoravajući Marri da uzme njihove zmije i pokuša ponovo da pokrene ciklus. Međutim, reči njenih prijatelja sprečavaju Marri da to prođe. U tom trenutku stižu Shintaro i Aiano i uz pomoć Konohe drugog sveta daje Marri moć da sve proguta. Verujući u budućnost nad svetom fantazije, Marri savlada zmiju, koju uništava Konoha, pre nego što se na kratko sastala sa majkom. Serija se završava sa Shintarom i Aianom u stvarnom svetu i ponovnim ujedinjenjem sa ostalima.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga