Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 11, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Shintaro se budi i priseća se tragedije koju je iznova i iznova viđao u snovima, budeći se do moći koju je uvek imao (sposobnost „zadržavanja očiju“), pre nego što je uzeo makaze u grlo. U međuvremenu, Momo i Kido sustižu Hibiju i nude mu pomoć u potrazi za Hiiori, ali su odjednom okruženi grupom ljudi. Na drugom mestu, Kano se seća kako se Aiano, koji je odbacio ideju da žrtvuje ostale zmijonoše kako bi ispunila želju njenog oca da ponovo vidi majku, suočio sa Kenjiroom koji je posedao zmije pre nego što je počinio samoubistvo i progutao ga Heat Haze kako bi sprečiti ga da postigne sve potrebne zmije. Uprkos Aianovoj žrtvi, zmija je odbila da se odrekne Kenjiroa, navodeći svoje planove da krene od nule koristeći tela Takanea i Haruke. U sadašnjosti, dok Momo i ostale zatvaraju njihovi otmičari, Momo koristi svoje moći da privuče sve članove Mekakushi-Dana, uključujući Ene, koja se vratila u svoje prvobitno telo, na njihovo mesto. U međuvremenu, na nepoznatoj lokaciji, Shintaro se ponovo sastaje sa Aianom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga