Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 10

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 10, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 10, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Prikazan je prošli događaj gde misterioznu ženu po imenu Azami napadaju muškarci koji veruju da je čudovište, ali ona uzvraća koristeći svoje moći kako bi zaštitila svoju ćerku Shion Kozakura. Nakon što je od preostale preživele saznao kako se njen suprug Tsukihiko povredio pokušavajući da je odbrani, Azami donosi bolnu odluku da ostavi porodicu iza sebe kako bi ih zaštitio od daljeg nanošenja štete. Kako je vreme prolazilo, Shion je na kraju rodila Marri i sama je odgojila, pazeći da ne napusti svoj dom. Jednog dana, kada Marri izađe napolje, uhvati je par lopova, i iako Shion koristi svoje moći da zaustavi jednog od lopova, ona je kao rezultat oslabljena i oboje ih ubija drugi lopov. Kako su i Marri i Shion uvučeni u isto carstvo kao Azami, kojim vlada velika zmija, kao rezultat umiranja 15. avgusta, Azami koristi poslednju snagu da svoju ulogu prenese na Marri, omogućavajući joj da se vrati u stvarni svet. Nešto kasnije, Kosuke svojom snagom čuje Merrine unutrašnje vapaje i nailazi na nju, odlučujući da se sprijatelji s njom. Vraćajući se u sadašnjost, Marri nailazi na Konohu na ulici i odvodi ga natrag u skrovište, odlučujući da se sprijatelji s njim i odvede ga tamo gde su ostali.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga