Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Mekakucity Actors – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Mekakucity Actors
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Mekakucity Actors – Epizoda 1, Watch Mekakucity Actors – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Mekakucity Actors always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Shintaro Kisaragi je 18-godišnji povučen i NEET koji čitav svoj život provodi za računarom. 14. avgusta, dok se prepirao sa veštačkom inteligencijom zvanom Ene koja živi u računaru, slučajno je prosuo sodu po tastaturi, ostavljajući je oštećenu bez popravke. Budući da nijedna internet prodavnica ne može brzo da isporuči novu tastaturu zbog praznika Obon, Shintaro nema drugog izbora nego da prvi put u dve godine zapravo izađe u javnost kako bi sam kupio novu tastaturu. Po dolasku u robnu kuću, na kraju je postao talac dok je grupa terorista opsjedala radnju, preuzimajući sigurnosne kontrole i stavljajući to mjesto u zaključano. Dok sedi među taocima, neobični dečak dolazi do Šintaroa, pitajući ga da li planira da pobegne. Uzimajući Enea u obzir, Shintaro odgovara da ima plan sa 100% šansi za uspeh, pod uslovom da neko dovoljno dobro odvrati pažnju. Sigurno je da dolazi do velike distrakcije, jer se monitori i police počinju prevrtati, naizgled sami od sebe, dajući Shintaro priliku da Ene uključi u sistem bezbednosti kako bi ga mogla vratiti pod svoju kontrolu, a u tom trenutku Shintaro onesvesti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga