Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Little Witch Academia Epizoda – 21

TV Sub Datum Izlaska September 8, 2020 · ? views · Postavio Anime Fan Boy · Serije Little Witch Academia (TV)
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Little Witch Academia Epizoda – 21, Watch Little Witch Academia Epizoda – 21, don't forget to click on the like and share button. Anime Little Witch Academia (TV) always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Istražujući značenje šeste reči Sjajnog štapa, Lionne, Akko čuje od Croik-a o tome kako se Chariot popeo na legendarno drvo Vagandea da bi ga naučio. Međutim, Ursula podstiče Akko da radi isto što i drvo zbog ispuštanja opasnog polena zbog kojeg veštice gube magiju i sposobnosti leta. Uprkos tome, Croik ionako odvodi Akko do drveta, tvrdeći da je Ursula lagala kada će polen biti pušten.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga