Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kizumonogatari I: Tekketsu-hen

Movie Sub Datum Izlaska February 15, 2022 · ? views · Postavio Rajcho · Serije Kizumonogatari I: Tekketsu-hen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kizumonogatari I: Tekketsu-hen, Watch Kizumonogatari I: Tekketsu-hen, don't forget to click on the like and share button. Anime Kizumonogatari I: Tekketsu-hen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom druge godine u privatnoj školi Naoetsu, Kojomi Araragi ima slučajan susret sa Cubasom Hanekavom, najboljom učenicom u svom razredu. Kada započnu razgovor, Hanekava pominje šokantnu glasinu: vampir sa prelepom plavom kosom i ledeno hladnim očima viđen je kako vreba gradom. Srećan što je stekao novu prijateljicu, Araragi otpisuje glasine i bezbrižno provodi ostatak večeri.

Međutim, na putu kući, nailazi na mrlje krvi koje vode niz stepenice do metroa. Njegova radoznalost ga tera da dalje istražuje, pa prati jezive bare u dubinu mraka. Kada stigne do izvora krvi, užasnut je onim što vidi — plavokosog vampira o kojoj se pričalo, potpuno raskomadanu. Nakon što ona pozove njegovu pomoć, Araragi mora da donese odluku, koja nosi potencijal da mu zauvek promeni život.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga