Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 8, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Risia objašnjava Salingeru da će mu pomoći da pobegne. U međuvremenu, u hotelu, Rin izveštava Alice da se neko infiltrirao u Suverenitet. U Ollelugan-u, Mismis, Jhin i Nene okruženi su stražarima kad čuju eksploziju. Zatim ih zovu Risia, koji laže o situaciji. Rin kasnije prenosi Alice da je Salinger pobegao iz Ollelugana i oni ostavljaju Isku za sobom. Povratak u Ollelugan, Mismis deluje kao mamac koji omogućava Jhin-u i Nene-u da izvedu stražare. Kada napokon stupe u kontakt s Iskom, čini se da je zaglavljen u hotelu dok ne shvati da je Alice potajno ostavila ključ kako bi mogao pobeći. Zatim se uputi u Olulugan. Kada Alice i Rin stignu u Ollelugan, razdvoje se. Iska u međuvremenu stiže i u Olulugan. Jednom kada Rin pronađe Salingera, izaziva ga na borbu i na kraju postaje shrvan. Baš kad je Salinger spreman da ubije Rin, Iska je spašava.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga