Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 7, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Nakon ubedljivog Alice, Rin odlučuje da Isku odvede u Alcatroz. U međuvremenu, Risia izveštava Oktet o situaciji. Zatim iznosi da se tamo drži i Salinger Transcendent. Posle toga, ona se uputi u kancelariju 907. jedinice gde koristi spravicu kako bi Nene, Mismis i Jhin mogli da idu na tajno mesto kao astralni magovi. U Alcatrozu, Iska se budi ranije nego što se očekivalo, dok ostatak 907. jedinice uspešno prelazi granicu. U hotelu, Rin se prijavljuje da posmatra Isku. 909. jedinica se u međuvremenu sastala sa Risiom. Vraćajući se u hotel, kada Alice napusti sobu, Rin pokušava da ubije Isku. Međutim, zaustavlja se kada se Alisa vrati. U zatvorskoj kuli Olulugan, Džin shvata da Carstvo ima skriveni motiv za misiju. Posle kraće nespretnosti između Iske i Alice, Iska primećuje Alisin astralni greben. Kada ga pita šta misli o njoj i njenom astralnom grbu, njegov odgovor je usrećuje. Kasnije se Risia predstavlja Salingeru.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga