Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 6

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 6, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 6, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Dok se Alisa priseća svog prethodnog susreta sa Iskom, prilazi joj Rin, koji joj predlaže da krenu u neutralni grad. U međuvremenu, 907. jedinica je u njihovoj kancelariji kada se Mismis požali na svoje rame. Potom im Risija daje misiju da se infiltriraju u suverenitet Nebulisa. Nešto kasnije, Alice i Rin traže Isku u neutralnom gradu. Još u kancelariji 907. jedinice svi otkrivaju da je Mismis sada astralni mag. Uprkos tome, Iska, Jhin i Nene odlučuju da joj ostanu verni. Sutradan, Iska i Mismis uživaju u neutralnom gradu. Kada se raziđu, na kraju mu se obraća Alice. Posle nekog vremena, Rin se pojavljuje i ona im daje sok. Jednom kada se Iska onesvesti, Rin otkriva da je njegov sok zalila drogom koja izaziva san. Tada priznaje da nije očekivala da će ga on zapravo popiti. Dok odvode Isku, Mismis se vraća i pokušava da ih zaustavi. Međutim, Alice ledi stopalo. Kasnije Risia izveštava cara da je Iska zarobljena.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga