Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 5

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 5, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 5, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Kada Alice i Rin stignu u vrtlog, Lord Mask se pojavljuje sa Kissingom. Lord Mask objašnjava da želi da ratuje sa Imperijom. U međuvremenu, 907. jedinica nadgleda dolinu Miudol kada primete astralno svetlo. Krećući se ka području svetlosti, nailaze na jedinicu Shanorotte Gregori, koja otkriva da su zapravo astralni magovi. Iznenada dolazi bezimeni i on odvodi Shanorotte-in tim, mada ona uspeva da pobegne sa Mismisom. Kada Shanorotte dovede Mismisa u vrtlog, Alice odluči da iskoristi priliku da se uputi u bazu carske vojske. Nešto kasnije, Iska stiže u vrtlog da spasi Mismis. Upravo tada, Kissing pokazuje svoju moć. U osnovi, Alice preuzima Nameless. Nazad u vrtlog, Iska i Kissing se međusobno bore sa Iskom koja izlazi kao pobednica. Posle toga, Lord Mask šutne Mismisa u vrtlog. Kada Iska uskoči da je spasi, Alice ih prati. Zahvaljujući Aliceinoj pomoći, sve troje mogu preživeti.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga