Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 4, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

U gradu Jurak, 907. jedinica se igra automata u kazinu. U međuvremenu, Alice i Rin stižu u kazino. Kada Alice postigne džekpot, deli dobitak sa Nene. Jednom kad svi odu, Alice i Iska se upute kod gatare gde dobijaju isto bogatstvo. Nešto kasnije, Risia obaveštava 907. jedinicu o vrtlogu u dolini Miudol. U palati, Rin kaže Alice da su trupe Carstva raspoređene prema dolini Miudol. Takođe otkriva da je porodica Zoa odlagala izveštaj njenoj majci. Kasnije se suočavaju sa Lordom Maskom koji otkriva zašto je izveštaj odložen. U dolini Miudol trupe se sastaju sa jednim od članova Svetih učenika po imenu Bezimeni. Tokom potrage za vrtlogom, jedinica 907 je obaveštena da je jedna od jedinica nestala. Kada se vrate u bazu, Bezimeni odlučuje da ne rasporedi spasilački tim. Kada Iska pokuša da razgovara sa Bezimenim, Mismis to čini umesto njega. Kasnije te noći, Alice odlučuje da se sama uputi u dolinu Miudol. U međuvremenu, Lord Mask prilazi poljupcu Zoa Nebulis IKS.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga