Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 3

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 3, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 3, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iska stiže u kancelariju 907. jedinice kada mu Risia kaže da Oktet želi da ga vidi. Tamo je obavešten da žele da uhapsi Vešticu ledene nepogode. Kada se vrati u svoju sobu, Iska pita Mismisa da li može da ode u neutralni grad. Ona se slaže pod uslovom da pođe s njim. U međuvremenu, u palati, Rin daje Alice dosije o Iski. Nakon razgovora sa majkom, Alice kaže Rin da želi da krenu u neutralni grad. Sledećeg dana, Iska, Mismis, Alice i Rin sastaju se u neutralnom gradu. Nakon što Iska otkrije zašto je spasio vešticu godinu ranije, Alice traži od Iske da prebegne iz Carstva. Pre nego što može da odgovori, napao ih je sada besplatni osnivač Nebulisa. Tokom bitke, Rin je povređen. Jednom kada Mismis odvede Rina u bolnicu, Iska i Alice udružuju se kako bi pobedile osnivača Nebulisa. Posle toga, Iska odbija Alisin zahtev. Zatim pristaju na privremeno primirje do kraja dana.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga