Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 2, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iska dobija kartu za operu u neutralnom gradu-državi Ein i slučajno dobija mesto pored Alice. Alice i Rin odlaze u obližnji restoran, da bi se našli sedeći za Iskinim stolom, gde Alice i Iska naručuju potpuno isto jelo. Kasnije te večeri, Alisina majka, kraljica Nebulis, pominje da pečat na osnivaču Nebulisa slabi i nagoveštava da bi mogao biti povezan sa mačevaocem sa kojim se Alisa ranije borila. Alice i Iska imaju problema sa spavanjem u svojim krevetima. Sledećeg dana, Iska i Alice slučajno se ponovo sreću u Einu, dok istovremeno obilaze izložbu umetnosti. Posle toga, Iska zaspi na Alisinom ramenu, tiho je osramotivši. U međuvremenu, oktet se slaže da vrati Isku za Svetu učenicu ako zarobi Vešticu ledene nesreće.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga