Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 1

TV Sub Datum Izlaska December 5, 2020 · ? views · Postavio Zer0Flamer · Serije Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 1, Watch Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen – Epizoda 1, don't forget to click on the like and share button. Anime Kimi to Boku no Saigo no Senjou, Aruiwa Sekai ga Hajimaru Seisen always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iska, najmlađi sveti učenik Nebeskog carstva, pomaže veštici da pobegne iz zarobljeništva iz nepoznatih razloga, da bi zbog toga bila sama zatvorena. Godinu dana kasnije, oktet mu dodeljuje oslobađanje i njegove astralne mačeve, pod uslovom da lovi čistokrvnu vešticu. Nakon ponovnog ujedinjenja sa drugovima Jhinom, Neneom i Mismisom iz 907. jedinice, njih četvoro kreću na spornu teritoriju na kojoj Carstvo brani elektranu od astralnih magova suvereniteta Nebulisa. Iska i njegova jedinica uskoro se bore sa nekoliko magova i uspevaju da ih pokore nesmrtonosno. Međutim, čistokrvna „Veštica iz ledene nesreće“, Alicelis Lou Nebulis IKS, sama preuzima teren i svojom čarolijom razbija termoelektranu. Alice i Iska se na kraju bore neriješeno, pri čemu su obje izrazile želju da prekinu tekući rat prije nego što se Alice povuče. Kasnije, Alice prisustvuje operi sa svojom sluškinjom Rin, kada joj muškarac uruči maramicu za koju se ispostavilo da je Iska.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga