Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Great Teacher Onizuka – Epizoda 15

TV Sub Datum Izlaska October 3, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Great Teacher Onizuka
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Great Teacher Onizuka – Epizoda 15, Watch Great Teacher Onizuka – Epizoda 15, don't forget to click on the like and share button. Anime Great Teacher Onizuka always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Na dan testa, Eikichi je svedok otmice ćerke člana Dijete i progoni otmičare do napuštenog skladišta. Tokom tuče koja je usledila, Eikichi spasava ćerku, ali je pritom upucan. Uspeva da se vrati u školu, ali jednodnevni test mora da napiše za jedan sat.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga