Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Great Teacher Onizuka – Epizoda 14

TV Sub Datum Izlaska October 3, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Great Teacher Onizuka
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Great Teacher Onizuka – Epizoda 14, Watch Great Teacher Onizuka – Epizoda 14, don't forget to click on the like and share button. Anime Great Teacher Onizuka always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Odlučna da spreči njegovo otpuštanje, Azusa poziva Eikichi kod nje na jedan-na-jedan celonoćne sesije učenja. U međuvremenu, verujući da samo učenje nije dovoljno za postizanje najviše ocene, Eikichijevi učenici pokušavaju da ukradu test odgovore u školi.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga