Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Gin no Saji – Epizoda 4

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Gin no Saji
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Gin no Saji – Epizoda 4, Watch Gin no Saji – Epizoda 4, don't forget to click on the like and share button. Anime Gin no Saji always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Tokom redovnog čišćenja u kampusu, Hachiken slučajno naleti na napuštenu rernu (za koju je kasnije otkriveno da je u vlasništvu direktora škole), a njegovi drugovi iz razreda ga ubeđuju da sa njom pravi picu, jer većina njih nikada pre toga nije jela. Dok Hachiken i njegovi prijatelji prikupljaju potrebne zalihe u kampusu, nastavnik iz njegove stare škole u ​​Saporu dolazi u Ezo da ga proveri.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga