Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Gin no Saji – Epizoda 2

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Gin no Saji
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Gin no Saji – Epizoda 2, Watch Gin no Saji – Epizoda 2, don't forget to click on the like and share button. Anime Gin no Saji always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Navikavajući se na svoje novo okruženje, Hachiken mora da se upiše u jedan od školskih klubova prema nastavnom programu, a podstaknut od svog druga iz razreda Aki Mikage, na kraju joj se pridružuje u konjičkom klubu. Međutim, dan provodi obavljajući muške zadatke poput čišćenja konjušnice i taman kada počinje da se kaje zbog svoje odluke, pozvan je da prvi put iskusi radost jahanja.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga