Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

ef: A Tale of Memories – Epizoda 9

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije ef: A Tale of Memories
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download ef: A Tale of Memories – Epizoda 9, Watch ef: A Tale of Memories – Epizoda 9, don't forget to click on the like and share button. Anime ef: A Tale of Memories always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Renji i dalje ostaje sa Chihiro uprkos bolu koji oseća i uspeva da se nasmeje kada je u njenoj blizini. Chihiro pročita svoj dnevnik tri puta i na kraju dođe da se ponaša kao osoba opisana u njenom dnevniku, ali misli da je ta osoba već mrtva. Nakon što je to čuo, Renji iskazuje svoju frustraciju i neprestano ponavlja da to nije istina. Hiro pronalazi Miiako u javnoj telefonskoj govornici u gradu i nakon šetnje na plaži gde se ljube, Hiro je vraća na svoje mesto gde vode ljubav. Sledećeg jutra Kei pronalazi Miiako u Hirovom krevetu, zbog čega pobeže u suzama, na kraju se sruši na put dok Kiosuke jurne do nje sa svojim biciklom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga