Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

ef: A Tale of Memories – Epizoda 8

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije ef: A Tale of Memories
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download ef: A Tale of Memories – Epizoda 8, Watch ef: A Tale of Memories – Epizoda 8, don't forget to click on the like and share button. Anime ef: A Tale of Memories always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Frustriran što nijedna od njenih glasovnih poruka nije došla do Hira, Miiako je bacio njen mobilni telefon u obližnju fontanu one noći kad ju je ustao. Hiro pokušava da je pozove više puta, ali zbog toga nije mogao da se probije. Miiako ga kasnije zove javnim telefonom i uverava se da ju je Kei lagala kada je rekla da je Miiako već nestala iz Hirovog srca. Renji i Chihiro nastavljaju rad na romanu, a Chihiro se gura od stresa i nedostatka sna kako bi joj produžila uspomene. Na kraju se sruši i u nesvesti je više od trinaest sati. Kada se konačno probudi, Renji je svedok Chihirovog izbezumljenog stanja nerazumevanja zašto je ostarila ili šta joj se dogodilo sa levim okom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga