Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

ef: A Tale of Memories – Epizoda 11

TV Sub Datum Izlaska September 10, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije ef: A Tale of Memories
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download ef: A Tale of Memories – Epizoda 11, Watch ef: A Tale of Memories – Epizoda 11, don't forget to click on the like and share button. Anime ef: A Tale of Memories always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Chihiro završava svoj roman i želi da ga Renji pročita, mada ona ne želi da bude u blizini kad i on. Renji predlaže da izađu na spoj, na šta Chihiro sretno pristaje, iako ona obećava Renjiju da će postati ljubavnici samo na jedan dan. Nakon njihovog spoja, Renji joj još jednom prizna ljubav na školskom krovu, a nedugo nakon što vode ljubav dok su još na krovu. Kasnije te noći, Chihiro daje Renjiju roman na čitanje, a ona se popne na krov škole da sačeka da završi. Nakon što shvati mračan završetak romana, Renji trči na balkon da upozna Chihiro-a, mada mu kaže da bi trebalo da prekinu dok ga još uvek može voljeti svim srcem. Chihiro baca u vazduh sve stranice svog dnevnika koji sadrže izveštaje o Renjiju, efektivno primoravajući Renji da raskine s njom.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga