Kako bismo podržali dalji rad našeg sajta ubacili smo reklame. Ako želite da izaberete količinu reklama koja će vam se prikazivati isto možete da uradite klikom na dugmad iznad. Ad Blocker isto možete da koristite, ali se nadamo da ćete nam pomoći gašenjem istog na našem sajtu.

Diabolik Lovers – Epizoda 7

TV Sub Datum Izlaska September 12, 2020 · ? views · Postavio Misako · Serije Diabolik Lovers
Uvećaj
Izgasi Svetla
Ako vam se player ne ucitava refresujte stranicu. Ako ti i dalje ne radi pogledaj da li ima još plejera na dugme 'Izaberi Server' ako nema radećih servera molimo vas da prijavite epizode na našem Discord serveru ili Instagram stranici.

Download Diabolik Lovers – Epizoda 7, Watch Diabolik Lovers – Epizoda 7, don't forget to click on the like and share button. Anime Diabolik Lovers always updated at Anime Srbija – Gledaj Anime Serije i Filmove na Srpskom Jeziku. Don't forget to watch other anime updates.

Iui je probudi zvuk kiše i gledajući sa njenog prozora, vidi misterioznu ženu u ljubičastoj haljini. Postaje pod kontrolom nepoznate sile, i ide sve do tajnog tunela i kroz vrata koja vode u prošlost. Tamo braću vidi kao decu. Ali nakon što otkrije istinu njihove prošlosti, ona se ponovo pojavljuje u tunelu i pronalazi je zabrinuti Aiato, koji joj naređuje da se ne vraća tamo dole, posebno za vreme kiše.

Komentari

Leave a Reply

Napišite vaša mišljenja ili pitanja i mi ćemo vam rado odgovoriti.

Početna
Anime
Instagram
Discord
Pretraga